(iOS) Cooking Family : Madness Restaurant Food Game περισσότερα tokens hack
Feb 22, 2022 20:27:22 GMT -6
Post by zuschpocheechapvoi on Feb 22, 2022 20:27:22 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ περισσότερα tokens hack ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game 2022 version ▞▞▞
Για κάποιους λόγους κατά λάθος το διέγραψα και τώρα το κατέβασα ξανά, αλλά αφού παίξω στο πρώτο επίπεδο το παιχνίδι σταματά μόνο του, δεν ξέρω γιατί. Έχω δοκιμάσει αρκετές φορές αλλά ακόμα
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Mô phỏng tsju
Προσπάθησα να εγκαταστήσω το παιχνίδι αρκετές φορές μέχρι στιγμής αλλά δεν το πέτυχα ακόμα... Γιατί;
Καλό παιχνίδι, αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις
Τα δωρεάν πετράδια και τα αναδυόμενα πακέτα εκκίνησης μετά από κάθε επίπεδο είναι πραγματικά, πολύ ενοχλητικά.
Πολύ άσχημα
Λατρεύω το παιχνίδι αλλά λίγο αργό στο σερβίρισμα του φαγητού
Παίζω το παιχνίδι για 10 λεπτά! Μέχρι στιγμής όλα καλά, αλλά στη μίσθωση, παρακαλούμε δώστε μας χρόνο στους παίκτες να επιστρέψουν για να παίξουν! έτσι θα καταλάβετε πόσο υπέροχο είναι το παιχνίδι σας! Δύσκολα μπορεί κανείς να πει πόσο υπέροχο είναι κάτι μέσα σε δέκα λεπτά! Εκτός αν είναι αληθινό φαγητό.👀
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Simulator ddwf
Πάντα δεν ανοίγει όταν επέστρεψα στο ngame
Περισσότερα προσθέτουν ανησυχία στο παιχνίδι
Δεν μπορώ να δώσω πλήρη bcuz χρειάζομαι απεριόριστα χρήματα και πολύτιμους λίθους και μετά θα δώσω 5 στα 5
Πολύ καλό παιχνίδι, αλλά κάντε περισσότερα επίπεδα γιατί προσπαθώ να παίξω τα ίδια επίπεδα... Λοιπόν, όσο το δυνατόν, κάντε περισσότερα επίπεδα στο παιχνίδι σας όπως να φτιάξετε παγωτό ή νόστιμα νέα φαγητά
Οπότε το παιχνίδι πήγαινε καλά. Έφτασα στο τρίτο κτίριο και άρχισα να κάνω ροζ lvl για να πάρω επιπλέον νομίσματα για αναβάθμιση. Λοιπόν, τα ροζ επίπεδα σταματούν να λειτουργούν. Αναγκάζοντάς με να κλείσω το παιχνίδι. Το lvl θα ξεκινούσε αλλά οι πελάτες δεν θα έρχονταν ποτέ. Δοκίμασα πολλές φορές σε διαφορετικά lvl.
Αυτό είναι το παιχνίδι είναι τρομερό συνεχίζει να καταρρέει, δεν το συνιστώ καθόλου, δεν αξίζει καν 1 αστέρι!
Πέρασε όλα τα επίπεδα και έφτασε στο νέο παγκόσμιο χαρακτηριστικό... ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ, ΑΛΛΑ ΦΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
Τελείωσα όλα τα επίπεδα αλλά αν πάω στον νέο κόσμο δεν με πάει εκεί.
Έχω δώσει μόνο ένα αστέρι γιατί δίνουν πολύ σκληρό επίπεδο που δεν μπορεί να παίξει εκτός σύνδεσης
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί μου κρυώνει το μυαλό
έφτασα στο επίπεδο 115.. και όχι άλλο επόμενο?? τι κακο 😏
Cooking Family :Craze Madness Restaurant Food Game Simulācijas spēles ggx
Ότ κλτρ Σούπερ
Μαζεύω όλα αυτά τα κλειδιά, αλλά η πόλη της Νέας Υόρκης δεν έρχεται και δεν μπορώ να το παίξω. Είναι πολύ ενοχλητικό για μένα😒😤
Είναι εντάξει πάρα πολλές διαφημίσεις
Εντάξει εντάξει παιχνίδι 😊👍😘
Πώς να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο μετά την πόλη της Ρώμης; Βρήκα πάλι ταξί και αεροπλάνο.
Πάντα κρεμασμένο στο επίπεδο 60.. δεν μπορεί να ξεκλειδωθεί.
Πολύ καλή εμπειρία
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι διασκεδαστικό και ενδιαφέρον. Όταν πατήσω αποστολή της παραγγελίας στον πελάτη, πηγαίνει σε λάθος ή η λάθος παραγγελία φαγητού πηγαίνει στον πελάτη. Τι πρέπει να κάνω για να είμαι ακριβής; Διαφορετικά αυτό το παιχνίδι είναι ωραίο. Λοιπόν, αυτό το παιχνίδι βελτιώνεται με την παραγγελία φαγητού στον σωστό πελάτη. Αυτό με κάνει να νιώθω καλύτερα και ευτυχισμένη.
Σούπερ, παιχνίδι που μου αρέσει το αγαπημένο
Πλήρως ικανοποιημένος με το παιχνίδι και οι διαφημίσεις είναι επίσης πολύ σύντομες ..εκτός από τις οποίες σας δίνουν ανταμοιβές ... είναι 30 δευτερολέπτων
Δεν έχει άλλα επίπεδα?
Ice Skating Ballerina RPG muyd
Κι εγώ σε αγαπώ και είμαστε οι καλύτεροι φίλοι για πάντα στη χώρα μας αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους φίλους μου για πάντα στη χώρα σου και στηρίζει τη χώρα σου τον πατέρα και τη μητέρα σου Zindagi ki Sabse jyada se jyada γεια σου το όνομά μου είναι Aayora και Keya
Είναι δύσκολο να ελέγξεις, σου λένε τι να κάνεις γραπτώς να ξέρεις ότι είμαι τόσο θυμωμένος
Το θέμα μου να συλλέγω διαμάντια παρακολουθώντας διαφημίσεις έχει παγώσει τώρα εδώ και 3 εβδομάδες ή περισσότερο. πρόκειται απλώς να διαγράψω και να βρω ένα άλλο παιχνίδι.
Το πιο φρικτό παιχνίδι...έχω παίξει 28 επίπεδα, αλλά όταν έφτασα στο 28ο επίπεδο δείχνει συνεχώς να πάρει μια καρδιά...έχω δει τις διαφημίσεις επίσης πολλές φορές..αλλά και τότε δεν ξεκινάει...πραγματικά απογοητευτικό ...κυρίως το χειρότερο από όλα τα παιχνίδια....μισώ αυτό το παιχνίδι... χάσιμο χρόνου...😠😡
Η εφαρμογή ξεκινάει αρκετά καλά. αλλά αφού έφτασε στο επίπεδο δέκα . παγώνει μαζί με τον πελάτη είναι ανύπαρκτα😞 τότε χάνεις μια ζωή όταν βγαίνεις
Τελείωσα όλα τα επίπεδα στον 2ο κόσμο, έτοιμος για τον επόμενο κόσμο, αλλά όταν κάνω κλικ στον επόμενο κόσμο, δεν συμβαίνει τίποτα..
Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι εστιατορίου που έχω δοκιμάσει ποτέ! Τόσοι πολλοί τρόποι για να κερδίσετε διαμάντια δωρεάν! Τα επίπεδα είναι προκλητικά αλλά όχι πολύ δύσκολα. Καλή δουλειά!
Είναι διασκεδαστικό μέχρι στιγμής ελπίζω να παραμείνει έτσι θα δούμε
δεν μπορώ να παίξω στο επίπεδο 15
Σούπερ παιχνίδι που θα το απολαύσω
είναι καλό. Μου αρέσει να παίζω.
Μου αρέσει, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα όταν φτάσω στο επίπεδο 35, δεν φορτώνει.